Sivut

22.7.2013

something, not that nice


Eräs kaverini lopetti juuri nukkeblogin, ja hänellä oli siihen tosi hyvä periaate. Hän kirjoitti sitä lukijoiden, ei itsensä takia. Miettikääs kuinka moni on esim. jäädyttänyt sormensa talvella? Läkähtynyt kesällä? Liannut nukkensa vahingossa syksyisessä säässä? tai muutenvaan "kärsinyt" teidän, lukijoiden vuoksi.
Kuinka he ovat iloisena julkaisseet postauksen ja jääneet odottaamaan niitä paria kommenttia, ja pahimmassa tapauksessa Anonyymit tullut aukomaan päätään. Siinä vaiheessa pitää ymmärtää että jos on edes jaksanut painaa sitä "lue tätä blogia" nappulaa, niin voisi ihan suoraan myös tehdä sen pienen eleen, ja kommentoida siihen vaivalla tehtyyn postaukseen vaikka edes hymynaamalla ! 

Itse en ole lopettamassa tätä blogia (vielä ainakaan) koska olen yksiä ensimmäisiä, ja tahdon ylpeänä olla myös viimeisiä, nukkeilijoita tässä genressä. Toivottavasti ymmärsitte ja otitte itseenne, sillä minäkin yritin!

Hieman ilosempaan uutiseen, blogini on täyttäny 2-vuotta! En halua luvata mitään suurta postausta, mutta alustavasti olen suunnitellut sellaisen :)


14 kommenttia:

 1. Voi että sä puhut totta! Mä kuvailen nukkeja koska pidän siitä mutta kyllä teen paaaaaljon lukijoitteni takia. Ihana kuva ja toivottavasti et lopeta blogias viel pitkään aikaan :)

  VastaaPoista
 2. Totta on! Jos bloggaajalta vingutaan postausta, niin on tosi masentavaa kun vaivalla tekee postauksen ja sitten kukaan ei kommentoikkaan siihen.

  VastaaPoista
 3. Toi on totta! Ja lupaan jatkossa kommaa sun blogiis enenmmä koska tää on tosi hyvä blogi ja en haluu et sä lopetat

  VastaaPoista
 4. Niin totta! Itse blogini on ollut jäässä kesän aikana hieman. Olen joutunut jännittämään, että lähteekö minulta lukijoita sen takia. En onneksi ole menettänyt ja olen siitä iloinen, että lukijani ymmärtävät sen. :)
  Se on turhauttavaa, kun on nähnyt vaivaa postaukseen eikä kukaan viitsi edes painaa toimintoja saati kommentoimaan. Tämän takia yritän kommentioida aina jotain, ellei minulla ole kiire.

  VastaaPoista
 5. Niinpä :/ Ton takia just lopetan blogin koska en jaksa tehdä postauksia jos kukaan ei lue niitä ja varsinkin jos lukijoita on niin monta..

  VastaaPoista
 6. Totta puhut. On aina itsestäkin inhottavaa kun näkee jonkun toisen blogissa jonkun anonyymien kommentteja, mitkä ei todellakaan oo mukavia. Onneks ite et oo vielä lopettamassa (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että te ymmärrätte ! Ajattelin kerrankin puhua teille totta tästä blogien pitämisestä ! menen tuota pikaa kommentoimaan jokaisen blogeihinne ! <3

   Poista
 7. Ihan samaa mieltä! Ja sitä paitsi jos anonyymit ei uskalla tulla ees omalla tilillä(jos siis on) ni ei tarvis ees tulla sanoo mitää...

  VastaaPoista
 8. Totta! Minun kohdalleni tuollaista ei ole tosiaan sattunut, mutta tuossa ei ole mitään järkeä, että vaivalla tehtyjä postauksia aletaan haukkumaan >: Siitä kukaan ei saa hyvää mieltä, siitä ei oo mitään hyötyä kenellekään... Mitä järkeä?!
  Onneksi sinä et sentään ole lopettamassa, sillä tykkään todella blogistasi:3

  Pullipgarden.blogspot.com

  VastaaPoista
 9. Tiivistit just varmaan monien bloggaajien ajatukset yhteen, ja kirjoitit ne julkisesti kaikille näkyväksi. Tälleen ei varmasti aattele pelkästään nukkeilijat, vaan monet muutkin blogia pitävät. Yritän itse kommentoida aina kun aikaa, välillä tosin kännykkä tilttaa. Omaan blogiini on muutaman kerran tullut ano haukkumaan, ja oon niitä kommentteja poistellutkin. Nykyään tarkistan kommentit ennen niiden julkaisemista. Tuntuu myös siltä, että suuri osa lukijoista ei lue edes postauksia. Sitten on tietysti niitä sellaisia, jotka kommentoivat usein jotain positiivista. Uhrauksia varmaan jokainen on joskus tehnyt. Muistan kerran, n. 1kk sen jälkeen kun olin alottanut nukkeilun, kuvasimme kaverini kanssa kuvatarinaa kirjapinon päällä. Nukkeni seisoi pinon päällä, kun se alkoi kaatua. Hyppäsin pinon alle ja nappasin nukkeni. Sattuihan se hieman, mutta ainakin nukke oli turvassa. :)
  Ja vielä tähän aiheeseen kuulumaton asia: postauksen kuva on söpö ja muokkaukset ovat überhienot. <3

  VastaaPoista
 10. Aivan totta! Vaikka monella on blogi, he eivät itse rupea kommentoimaan. Sitten joskus miitissä, goSussa tai ehkäpä myös facessa tullaan sanoo 'olipa sulla kiva postaus vuos sitte, harmiku lopetit' :(

  VastaaPoista
 11. Samaa mieltä.
  Se on kivaa, jos saa 100-lukijasta 10 kommenttia, mutta, eikö voisi saada enemmän? Jos sata ihmistä lukee postauksen, miksi vain kymmenen kommentoi? No, lukevatko he edes postausta?

  Oon ihan samaa mieltä sun kanssa. Onnea 2-vuodesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla on 263-lukijaa ja abaot 7 kommenttia grhömm

   Poista
 12. Totta. Itse olen läkähtynyt ja jäätynyt vaikka kuinka monta kertaa, mutta se on aina ollut sen arvoista. En tee sitä pelkästään lukijoiden, vaan myös itseni tähden. Minusta on mukavaa katsoa oman raatamiseni tulosta ja tulen iloiseksi jos muut sitä jaksavat seurata, siitä tulee aina hyvälle tuulelle kun tulee edes yksi kommentti. Ja kaikki bloggaajat ovat aina iloisia kun joku heille sen kommentin suo. :3

  VastaaPoista