Sivut

12.10.2013

autumn doll














iltaa. En voinut vastustaa kauniin ruskan sävyjä, nappasin Shineyn mukaan ja kokeilin vaihteeksi kuvata nukkeja kauko-objektiivillä ! Itse tykkään! laatu on parempi, ja tykkään taustan sumuisuudesta. Väliin laitoin "einukkekuvia" keventämään tunnelmaa xd takki on itsetehty ja sopii kuviin hyvin mielestäni! toivoisin suoraa palautetta ja hyviä syyslomia kaikille.

9 kommenttia:

  1. Hyvälaatuisia kuvia + yli-ihana Shiney :3 <3 Kaikilla on niin ihania nukkeja <3 :o

    http://dollswithme.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Ihanat kuvat, ihana nukke, ihana laatu... Kaunis sää, upeet värit ja hieno asettelu. Mitä muuta vielä voi toivoa? ; u ; <3

    VastaaPoista
  3. Ihania ♥

    jenskunnukkeilut.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia ja ihania nukkeja <3 Liityn varmana lukijaksi! :3 Mutta mä mietin vähän koska nukeillasi on aika pitkiä peruukkeja niin ovatko ne kauhean painavia ja keikkuvatko nukkejesi päät?

    Dollcandysweety.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon ! :) peruukit ovat ostettu eBaysta, ja ovat aika harvoja. Ja mun isä on asentanu mun nukeille obitsut nii ne on sen verran hyvin kiinni että ei keiku !! :D

      Poista
  5. Onpas nättejä nukkeja sulla! Oot myös hyvä kuvaamaan, kiva ettei kuvat ole liian samanlaisia (aika usein nukkekuvat tuppaa olemaan liian yksipuolisia) Näin välimainostuksena, omistan itsekin nukkeja, kirjoitan lolitablogini lisäksi tyttöystäväni kanssa nukkeblogia, käy katsomassa jos kiinnostaa: http://fantasyworldofdolls.blogspot.fi/. Onko blogisi muuten pelkästään nukkeblogi, vai kirjoitatko myös lolitasta? Bongasin sut nimittäin Terriblen puolelta c:
    -Nuutti/Bea

    VastaaPoista
  6. Hei! Tuttavani tulosti minulle netistä Dal-nuken kuvan kuukausia sitten. Laitoin sen silloin hyllyni takaseinälle, jossa se on vieläkin. Myöhemmin kysyin mistä tuttuni oli tulostanut sen kuvan, mutta hän ei muistanut. Siinä hyllyllä on esim koriste-esineitä, figuureita ja my little ponyja. Laitoin sitten tuosta hyllystä kuvan blogiini, esitelläkseni niitä juttuja jotka on siinä... Ja selvitettyäni Dal-kuvan alkuperää, tajusin, että se on sinun blogistasi, ja laitoin linkin sinne. Mutta pitäisikö minun ottaa hyllyn kuva pois blogistani, tai jotain, kun se Dal-kuva, joka on sinun, näkyy siinä..? Olen hyvin pahoillani tästä.
    tässä on linkki kyseiseen postaukseen:
    http://talviomena2.blogspot.fi/2013/12/ponihyllyni.html

    VastaaPoista